torsdag 22 september 2016

Explodingbox till Dop!

Hej!

Idag är det min tur att blogga, och jag tänkte visa er en explodingbox, som jag gjorde till en liten kille som skulle döpas.Började med att göra basen till boxen, (en tutorial kommer längre fram i höst). Denna blev i grönt och vaniljvit. Jag har dekorerat med tåg som jag stansat ut i vaniljvit CS. Efter det så limmade jag fast blommor och fjäril av papperslera i det här fallet märket Silk Clay. Stansade ut namnet med mitt favorit alfabete "Katie", vet faktiskt inte om det finns att köpa längre. Men Helihak har flera andra fina alfabeten som funkar lika bra.


Så här ser den ut med det yttersta lagret av sidorna utvecklade. Inuti boxen valde jag att jobba med bruna/beigatoner. Här har jag både stämplat direkt på pappret och klippt ut en stämpel. Tåget fanns på det gröna pappret som jag använde till utsidan.


Det andra lagret av sidor lät jag vara helt odekorerade, eftersom jag ville ha all focus på skon. Skons mall hittade jag på nätet(vet tyvärr inte vem som gjort originalet). Här tittade jag på bilden av mallen och ritade en egen, ungefärlig, på ett "slaskpapper". När man gör på det viset får man göra om och göra rätt!!! Flera gånger ;) Men till slut så fick jag ihop en sko, som jag var nöjd med.


Även här dekorerade jag med figurer i papperslera, tog ett band 3mm och gjorde till skosnöret.
Sist tog jag en tag och satte fast för att man skulle kunna skriva vem boxen var ifrån.


Hoppas ni fått inspiration där ute i cyberrymden!

Kram


Carina Pettersson

 


 

 


3 kommentarer: