torsdag 4 februari 2016

Hur ska detta gå?

Hej!

Idag är det min tur att blogga, och jag tänkte visa en gipstavla i steampunk. 

När jag såg den så tänkte jag direkt hur ska detta gå??? Trodde inte att jag skulle kunna få ihop något men jag blev rätt nöjd och vill gärna göra fler i framtiden.


I samma veva som vi fick steampunk uppdraget av Gunilla så hade jag "snöat" in mig på Inka Gold. Så jag började med att bestämma färg för tavlan och det blev grönt och mässing. Jag började med att stryka grön Inka Gold över tavlan och bytte sedan till mässning färg. 


Sedan stansade jag ut kugghjul från Tim Holtz serie. Stansade även ut en kantbård av Martha Stewarts kantstansar. Sedan limmade jag fast dom på tavlan med limpistolen.


Jag hittade metallblad i min samling och satte fast dom så att det ser ut som vingar och hittade ett papper med en skrivmaskin som jag konturklippte och tejpade fast med Powertejpen på ett brunt CS.


Av min underbara vän Laila fick jag en Charm i form av en döskalle eftersom hon vet att jag älskar döskallar :-D, och den satte jag dit med en bit mässingfärgad kedja. Sist gick jag loss med mässingfärgen på alla pappersdetaljer för att det skulle ta igen bakgrunden på tavlan.


Eftersom min tavla kändes ganska rustik så kändes det rätt att göra upphängningen till tavlan med jutesnöre.

Hoppas ni har fått inspiration där ute i cyberrymden!

kram


Carina Pettersson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar