torsdag 5 november 2015

Trestegskort

Min tur att göra mitt första blogginlägg som DT för Helihak!
Idag är det min tur att blogga, jag som bloggar heter Carina Pettersson, bor i Skellefteå långt upp i Norr. Där lever jag med min man, två barn Linus och Ida och vår nyiköpta ”nakenfis” Stina. Jag har scrappat upp mot ca 7-8 år. Känner mig mycket hedrad över att ha fått uppdrag att jobba som DT för Helihak.
Jag börjar med ett (det jag kallar för) 3-stegs kort.
 

Jag började med att dela CS i 15 cm, sedan bigade jag första steget 3 cm, nästa 5 cm och 7cm.
Sedan valde jag ett mönsterpapper det är Reprints papper med granar, dessa gjorde jag 2,5 cm, 4,5 och 6,5 cm och tejpade fast med den extra starka tejpen. Efter det stansade jag ut en gran i grönt CS


Där använde jag Tim Holtz tjocka dies Evergreen. Granen dekorerade jag med snölim. Sedan tejpade jag fast den på det största steget längst bak på kortet. Där stansade jag även ut ” Warm winter wishes” i brunt CS. Diesen kommer från Sissix nya julcollektion av Thinlits. Efter det drog jag med Zigs nyaste glitterpenna Wink of stella med tunn liten spets, runt bokstäverna för att dom skulle framhävas lite mer.
 




På det sista steget satte jag en blomma och stansade ut blad från Sissix Thinlits Holyday greens, där jag valde att använda järneksbladen, satte även på stickers i form av julkulor.



Hoppas ni fått lite inspiration där ute i cyberrymden och på återseende
Kram
DT-Carina

1 kommentar:

  1. Så snyggt det blev :D granen blev så läcker.. snyggt jobbat

    SvaraRadera