söndag 6 september 2015

Annorlunda dörrskylt

Annorlunda dörrskylt!

Hejsan alla idag bloggar jag en lite annorlunda dörrskyltar med lite lek med dies å steampunktema så de var riktigt skoj att göra dessa.
Satt länge å tänkte på vilken rolig form jag ville ha på dörrskylten när jag kom på att varför inte leka lite med olika dies istället för att rita ut en.
Den första använde jag hjätan till i 4 olika storlekar å mönsterpapper med luftballonger på å fäste dom med dubbelhäftande kuddar, började med den minsta å sen byggde jag på eftersom med större å större å större.
Sen embossade jag en ros å satte dit lite utstansade kugghjul som jag färgade in med distress ink dynan å placerade ut dom lite här å var å limmade dit lite blommor å halvpärlor,
Satte sen dit lite alfabetstickers med texten MITT RUM STÖR EJ å hjärtat ovanför stämplade jag dit lite text som KNACKA FÖRST å VÄNTA PÅ SVAR.

Den andra av dörrskyltarna var väldigt mycke steampunk över med mönsterpapper, kugghjulen å vingarna å metallhörnen denna gjorde jag oxå med dies i olika storlekar men började bygga denna med den största först å sen mindre å mindre å mindre i lite olika vinklar 
Fäste dom med dubbelhäftande kuddar oxå för att få lite 3D effekt av de hela.
Satte halvpärlor på kugghjulen å sen penslade jag på med wink of stella clear på vingarna, kugghjulen å fåglarna......å till sist så satte jag dit lite alfabetsstickers med lite olika budskap.
Passar en tjej med lite sting i som är en tuffing å vill ha sitt rum ifred.

Så här har ni resultatet av mitt lekande med dies å steampunk å roliga former.
Detta är ett perfekt pyssel tillsammans med era barn då får dom chansen att göra nåt till deras dörr till rummen deras.

Hoppas ni gillade de å vill prova själva för jag hade super skoj å man kan helt låta fantasin ta över å bara köra på.

Ha de bra på återseende Kramar Laila

4 kommentarer: