fredag 18 april 2014

Rullans pennskrin

 Idag visar Rullan en fin ask hon gjort. Det är en papier mache ask med tryckknapp som hon dekorerat och gjort fint som hon ska förvara sina pennor i. Så här fin blev Rullans ask när den var klar.

Rullan tycker mycket om att kladda med färger så hon valde först ut sina favoritfärger, vi använder giftfri akrylfärg från cchobby och vi har 60 nyanser i butiken som man kan välja på. Rullan tog lila rosa och silver. Den mörklila målade hon asken med och den gjorde hon prickar som dekoration med de andra färgerna. Sen valde hon ut spetsblommor från you do och lila blommor från Reprint och massor med blingpärlor att dekorera med. Så här ser det ut på bordet när Rullan pysslar. Här ser man hur rullan har gjort med prickar i olika färger och blandat med blingpärlor för att få det glittrigt och fint på asken. Rullan var mycket nöjd med sitt nya pennskrin.// Gjort av Rullan 9 år

1 kommentar:

  1. Vilket superfint pennskrin du gjort Rullan!! En så snygg färg du valt och så snyggt du dekorerat sedan! Nu får dina pennor "bo" riktigt vackert!!
    Kram till dig DT-kompis!!

    SvaraRadera