tisdag 6 september 2016

Ljuva bröllop!

Bröllops yra!
Hejsan alla idag är de jag Laila som bloggar för helihak å idag är de bröllopstema som gäller. Så kommer visa inbjudningskort, placeringskort, presentask å en gästbok å en altrad present till brudparet.

INBJUDAN
Så vi börjar med inbjudningskortet som jag använde ett 30*30 papper som jag kapade på mitten å sen bigade 3" från varje ytterkant sen klädde jag kortet i lämpligt papper från reprint som har så ljuvliga papper till just sånt tema.
Till framsidan stansade jag ut en oval som jag satte lite halvpärlor på å distressade kanterna på å sen stämplade jag ordet bröllop på den biten, sen limmade jag den på ena sidan å stängde med kardborre på den andra sidan.
Å självklart lite bling å lite blommor i hörnen.

Här ser ni bättre hur blommorna ser ut dom är underbara att jobba med å lite wink of stella på dom så glittrar dom lite extra.

Fäste en vacker fjäril uppe i hörnet oxå som fick lite wink of stella på sig de blir en underbar effekt på dessa fjärilar.

Inne i kortet fäste jag en bröllopstårta så himla gullig är den.

Först klädde jag insidan å utsidan med vackra mönsterpapper sen stansade ut ett brudpar som jag fäste å stämplade ordet bröllop i mitten delen å på ena sidan kan man skriva in programmet som ska vara under bröllopet å på andra sidan skriver man menyn man valt till bröllopet.

PLACERINGSKORT
Till placeringskort valde jag att göra med en utstansad ram som jag vek på mitten å sen fäste dit de utstansade brudparet med en liten oval man kan skriv namnet på den som ska sitta där.

Andra varianten valde jag att vika en bit papper på mitten å fästa ett utstansat brudpar på å för lite effekt färgade jag brudens klänning med wink of stella.

GÄSTBOKEN
Som gästbok gjorde jag ett påsalbum med påsar, tags å chiboard.
Stansade ut en liten ram som jag klistrade fast ordet GÄSTBOK på å distressade kanterna å fäste en liten rosett uppe kanten som jag sen fäste fast med distankuddar.

Invändigt fäste jag all påsarna med varandra som jag sen fäste med en bit cardstock mot albumets rygg å själva albumet klädde jag med vackra mönsterpapper från reprint.
Varje påse använde jag en Martha Stewart stans på för att få en vacker ytterkant som jag sen satte ett satinband på med hjärtan som jag tyckte passade bra till just bröllop.
Inne i varje påse så satte jag in en tags med som gästerna kunde skriva en lite hälsning på till brudparet å som sen brudparet kan sätt ett foto på påsens framsida på just dom som skrivit på den tagsen.

Så ser de ut framifrån när tagsen sitter på plats.


Valde att använda mig av två sorters tags å en ram som tags med en bit snöre i för att lättare kunna dra ut den när man ska skriva på den. Distressade alla kanterna på alla tagsen oxå. 

Så ser gästboken ut uppifrån.

Baksidan av albumet klädde jag med mönsterpapper, en fin gammal spets jag hittade i mina gömmor, ett fint sidenband med silverkant, lite bling så klart å silverhörn å till sist en brads som bandet till stängningen är fäst i.

Framsidan vart likadan som baksidan förutom ramen med gästbok på å fjärilen i hörnet.

PRESENTASK
Till presentasken började jag med att måla hela asken med inka gold, sen satte jag dit en fjäril jag stansade ut å färgade med lite glitterfärg å ordet love med en stencil.
Fäste även ett spetsband som fick lite bling på sig.

Stansade ut ett brudpar som jag fäste i de ena hörnet å fäste en bukett i handen på bruden. 
Fäste även dit lite vackra blommor å å blad runt brudparet. 

Sen satte jag dit en oval som jag blingade till lite å satte en dekoration med på tillsammans med en fjäril å stämplade dit till brudparet å ringar.

Så här blev den asken när den blev klar en klart rolig sak att göra med små enkla medel.

ALTRAD PRESENT
Jag älskar ju att göra dessa altrade böcker så gjorde även en sån som present till brudparet.
Började med att vika bokens alla blad dubbelt sen färgade jag in kanterna uppe å ner på sidorna jag vikt, fäste spetsen å ett fint band som givetvis fick lite bling å valde ett vackert papper från reprint som jag klädde pärmen med.
Stansade sen två ramar där jag sen fäste fast namn å datum på brudparet å deras bröllopsdatum.
Stansade ut två fjärilar som fick sitta som dekor i hörnet.

Fäste två likadana fjärilar i de nedre hörnet på den andra sidan av boken.

Stansade ut lite blad å valde att använda samma sorts blommor som jag använde på presentasken.

Stansade givetvis ut ett brudpar oxå som jag fäste mitt på boken även där fick brudklänningen wink of stella på sig för effektens skull.

Så detta var min tolkning av ett totalt bröllopstema allt från inbjudan till presenten. Hoppas ni fick lite tips å inspiration.


På återseende kramar Laila!





2 kommentarer:

  1. Gud så fina grejer, gästboken måste nog liftas!!! <3

    SvaraRadera
  2. Gud så fina grejer, gästboken måste nog liftas!!! <3

    SvaraRadera