torsdag 27 augusti 2015

Altrad bok med fjärils diesen

Altrad bok med fjärilsdiesen
Hejsan alla idag är de jag som bloggar igen med samma fjärilsdies som mitt förra kort men på en altrad bok denna gången å utstansad i cardstock lite för att visa fler sätt att använda den på.

Så här ser den ut

Så här ser delarna ut till fjärilen som man ska stansa ut.

Jag stansade ut fjärilen i vit cardstock å färgade sen alla delarna i dom färger jag ville ha använde distress ink dynorna till att färga in delarna med.
Sen satte jag små distanskuddar på den svarta delen å på dom gröna delarna till vingarna å klistrade fast dom på dom stora fjärilsvingarna sen limmade jag fast själva fjärilen på boken med limpistolen.
De förra jag visade med denna diesen var en fjäril i chipboard å som var embossad sen men denna är bara färgad med distresserna å sen satt glitterlim på för att få lite glittereffekt på fjärilen å de är kroppen å gröna delen av vingarna som fått glitterlim.

På andra delen av boken stansade jag ut å embossade en blomranka lite med tanken att fjärilen ska flyga dit å landa på blommorna.....de är lite så mina tankar snurrar när jag altrar mina böcker.

Som ni ser stämplade jag även en liten text som stämmer in på temat med fjärilen å stansade ut lite hörn som jag oxå embossade å satte dit......å självklart lite band, spets å bling bling för de är ju jag lite i ett nötskal.

Så här är ännu ett sätt att använda denna underbara fjärilsdies

Hoppas ni tyckte om de å själva vill prova.
Ha de gott å på återseende Kramar Laila!

4 kommentarer: