tisdag 2 september 2014

Center Step Card + ritning.


 
Idag visar jag er ett Center Step Card där jag har gjort ett eget mönstrat papper med hjälp av en die och en massa spillbitar.
 
Jag dök ner i min spillpapperslåda och plockade ihop några fina papper som passade både färg- och mönstermässigt med varandra, och därefter stansade jag ut 3-4 hexagoner från varje papper.
Efter det mätte jag ut exakta mitten på själva kortet och började bygga upp bakgrunden från mitten och utåt. Efter lite flyttande hit och dit låg alla bitar äntligen på rätt plats och jag började limma fast dem en efter en. Lite pilligt men resultatet blir ju så fint så det är det värt.
 
När bakgrunden var klar var det äntligen dags för att börja dekorera kortet.

Stämpeln heter Canary Love, kommer från Saturated Canary Stamps och är färglagd med ProMarkers. (Jag brukar alltid skriva ner vilka färger jag använder på en post-it-lapp och sätta fast den bakom motivet men tyvärr har lappen trillat av och är som bortblåst).
 
Kantstans från Fiskars - Threading Water, hexagondie från Nellie Snellen - Straight Hexagon, banner från La-La Land - Heart Banner, Ram med platta från Rox Stamps, Rosetter från Memory Box.
 
 
Här kommer en ritning på själva kortvikningen.
 
 
Det var allt för den här gången,
kram från Åsa.
 
 
*I dream my painting and then I paint my dream.*
~ Vincent van Gogh2 kommentarer:

  1. Vilket underbart söt kort. Gillar dina färger du har använd

    SvaraRadera
  2. Så gulligt kort och snygg vikning.

    SvaraRadera