måndag 10 februari 2014

Nu är det snart Dags för vårens stora händelse!!!

Nu är det mindre än 5 veckor kvar till Stockholm Scrap and Pearl Event på Annexet i Globen!Vi kommer självklart att vara på plats med vår butik och vi ser fram emot att få träffa er där!
Ni som ej har anmält er än, missa inte chansen att uppleva Europas (troligtvis världens) största kombinerade scrap och pärlträff där kreativitet och inspiration kommer flöda! Träffa era gamla och även nya bekantskaper och vänner i vår härliga hobby!
Alla deltagare kommer få en goodiebag vid ankomst!Vi butiker på plats kommer hålla i både demos och workshops!
Bokning sker via formuläret i bloggen, följ länken:

https://stockholmscrapandpearl.wordpress.com/anmalan-och-info-om-betalning-register-and-info-about-payment/

Bilder från tidigare event kan ni se här:
https://stockholmscrapandpearl.wordpress.com/foto/


Ni är väl med i Helihaks stora pappersutmaning i Globen, ni kan vinna en Big Shot stansmaskin eller ett diespaket eller ett stämpelpaket. Boka ert tävlingskit hos oss, pris 75 kr och var med och skapa helt fritt med bara papper. Ni kan göra precis vad som helst, kort, LO, askar, 3D grejer mm. Ni får använda er fantasi och pappret i kittet för att göra ert tävlingsbidrag. Man får använda stansar, dies verktyg och stämplar samt färg, lim och tejp, men inga färdigköpta dekorationer, stickers eller liknande. Du som vill göra en LO får lägga till ett fotografi. Anmäl dig nu genom att maila ditt namn och adress till info@helihak.comSista betalningsdag är 28 februari.

Hoppas vi ses i Stockholm!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar