måndag 27 januari 2014

Vinnare i januari tävlingen "Mitt bästa minne från 2013"


Vi fick väldigt många fina bidrag till tävlingen och vi har utsett vinnaren:

Linda Mattsson

Linda har gjort en underbar layout för att föreviga sitt bästa minne från 2013, nämligen att hon och hennes Peter förlovade sig på semestern i Alcudia. 
Linda vinner ett presentkort på 200 kr som hon kan använda i butiken eller när hon beställer i webshoppen.

Här är fler fina bidrag som vi fått in, som vi vill visa även om ni inte vann den här gången, och vi tackar för dem och hoppas ni är med igen och tävlar nästa gång.

Charlotta Lindmark har gjort den här fina LOn och hon skriver så här:

"Mitt bästa minne från 2013 kommer från solen, våra 10 dagar på Korfu efter alla regniga dagar i Sverige i juni. Min LO heter "Sunshine makes me happy"Tuula Svanström har skickat in detta fina bidrag:

"Här är mitt bidrag. Kortet är till mitt barnbarn som fyller 20 år. Tänk att få varamed så länge och se dem växa upp. Min äldsta är 23 och minsta 4 år. Har 11 barnbarn. verkligen roligt att ha så många att älska."


Malin Edmark har skickat in detta bidrag och även en underbar liten historia som hör till:

"Min dotter älskar One Direction, & det enda hon önskade sig va att få biljetter till när dom kommer hit i juni. Jag fick tag på biljetter 28/9. Dottern tjatade o frågade om jag fått tag på biljetter. Men jag sa att jag inte hade det och att vi inte hade råd. Dom låg sen och väntade till julafton. Då gjorde jag det här collaget och ramade in. Hade satt biljetterna på baksidan så det tog en lång stund innan dottern förstod att hon fått biljetter. Hon blev så glad att hon började gråta. Det kommer jag minnas som det bästa under hela 2013. Nu ska vi bara vänta o skapa nya fina minnen när hon och jag går på konserten i sommar"
5 kommentarer:

 1. Grattis Linda och jättefina bidrag alla har skickat in =)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åhhh tack så mycket :-D.... Gud vad glad jag blev nu!!!

  SvaraRadera
 3. Grattis Linda Mattsson! Och grattis till vinsten också...

  SvaraRadera
 4. Jättefina bidrag, allesammans! Grattis till vinsten Linda! :)

  SvaraRadera