fredag 11 oktober 2013

Rullan gör en mask och en DT-träff i butiken

 Vi hade en träff i butiken med halva DT gänget. Det var jättetrevligt och alla pysslade med olika saker och snattrade och tjattrade. Rullan gjorde en maskeradmask.

Här kan ni se Rullans fina mask och även materialet hon använde. Hon har målat masken med rosa color plus akrylfärg, det är en bra och dryg färg som kan spädas med vatten för att få den lite tunnare. Sedan har Rullan gnuggat kanterna med Inka Gold silver och satt dit lite fina blingpärlor, hon dekorerade med några fina rosor och sen hjälpte Eva Jansson henne med limpistolen, eftersom den är lite varm och svår att hålla på med när man bara är 9 å. Tillsammans fäste dem den fina plymen som är en strutsfjäder och pinnen så man kan hålla upp masken.


Rullan och Margareta fick träffas och lära känna varann och utbyta lite tips och pysselideer. Det var väldigt roligt när den yngsta och den äldsta medlemmen i DT teamet fick träffas och Rullan tyckte att Margareta var väldigt snäll.


Fina tjejer va!?!


// Gunilla
5 kommentarer:

 1. Vilken vacker mask och vilka fina tjejer! :)

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt och vilken fin maskerad mask det blev!

  SvaraRadera
 3. Härlig mask och jag är avis på dig Rullan, jag vill oxå träffa dem fina DT tjejerna ;)

  Kram Johanna.

  SvaraRadera
 4. Heja Rullan du är superduktig på att pyssla och Masken
  blev superfin, och visst hade vi en rolig dag allihopa =)

  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Jättetrevlig eftermiddag hade vi i mysiga Helihakbutiken!! Så kul att se och träffa Rullan, Gunilla, Evorna m fl. Tack också för hjälpen att komma igång med bloggande på blogger!!
  Så fin din mask blev, Rullan!! Du är verkligen en toppenpysslare!!

  SvaraRadera