lördag 26 oktober 2013

Placeringskort och ögon på burk

Jobbar fortfarande på att få till en lite lagom skrämmande känsla till Halloween och den här gången tänker jag visa hur mina placeringskort blev, och hur jag gjorde ögon på burk.

Började med att dela två stycken tomma toarullar, som jag klädde in i svart papper på båda sidor.


Fick på detta sätt en lagom stor kulle som bas. Stansade sedan med hjälp av Spellbinders graveyard scenes and shapes ut en del av "dekorationerna"Dripppy goo heter Martha Stewarts kantstans som gör de fina "dropp"kanterna. För att få lite mer effekt lade jag på lite rött glitter lim.


Klippte ut smala remsor med en mönstersax och distressade kanterna med antique linen och vintage photo. Till spindelnätet som jag stämplade i hörnet använde jag en Brilliance dyna Starlite Black.


Monterade ihop alla delarna och lade till en spindel samt lite spindelnät så var placeringskorten klara.


Sedan var det ju det här med ögon på burk...hittade ett tips på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart) hur man kunde göra ögon. På den sidan hade de valt att lägga ögonen i kastanjeskal och pyntat med ute, jag valde att lägga mina i en glasburk och ha på bordet.


Som ögonglob passade det bra med vita glas/porslin pärlor. Pupillen gjorde jag av bilder som jag skrev ut från nätet och punchade ut. Använde Glossy accents för att fästa "pupillen"samt ett lager ovanpå för att få glans. 

Det var allt för denna gången, glöm nu inte att ändra klockan på söndag till vintertid!

Kram Mirre
2 kommentarer:

  1. Jätteläckert, älskar ögonen! :)

    SvaraRadera
  2. Åååå vilket läskigt läckert festbord =) Ja jag tokälskar ögonen ja med och jag har ju en massa vita stenar
    så nu vet jag vad jag ska göra med dom... =) och super bra ide med placeringskorten också =)

    Kram Eva

    SvaraRadera